Как да си направите фитнес уреди сами,а дори и малка уютна фитнес(домашна) зала от подръчни материали  

Posted by az100yan

Ето няколко уреда,които може да си направите сами.
1.Лост за набиране.Просто пробивате дупка в тавана и захващате с дюбел(възможно най-големия и да е метален).Ако искате абсолютна сигурност-набивате желязо в тавана,зациментирате дупката и захващате с два метални здрави карабинера.

Ето снимка:

2.Уред за коремни преси(при нужда даже се сгъва:











3.Успоредка.Изключително проста конструкция.Захващате за стната и за пода с дюбели.Конструкцията е една проста Т-образна форма.Може да й сложите и едни ушички и е готова и лежанката.А за лягане ще използвате уреда за коремни преси.Или вместо него може да си направите една най-обикновена пейка и да и сложите дунапрен за да е по-мека и си имате и лежанка.

...Остава само да направите мястото ви за трениране уютно.Може да си направите лежанка,да си вземете гири и други тежести от вторични суровини,да премахнете ръждата с препарат за ръжда и да ги боядисате със спрей или бронз.Може да си вземете пружини от вторичните и да приложите стъпките с боядисването или да си вземете нови(те не са по-скъпи от 10-12 лева).Също така може да си вземете и други фитнес неща като ластици,ръкавици,ластици за ръце и подобни от някой магазин за един лев или битак или Илиенци.Разбира се може да си вземете и маркови,но като искаме да е ефтино,нека да е ефтино.Също така може да си направите щанга от стари тръби и тежести от вторични суровини,пак да ги боядисвате и т.н.Може да си направите и малки гирички от 4-5 килограма,които да използвате за гърди при упражнението флайс или всякакви други упражнения.Просто взимате шише от 2, 2,5 или 3 литра и го напълвате с пясък и камънчета(малки камъняета),а може и само с пясък или само с камънчета.Също така може да сложите железа в тях и да ги напълните с бетон(цимент),така ще тежат доста повече.Само затваряте капачката и сте готови. Изобщо може да измислите невероятни неща с подръчни материали.А ето и най-универсалния фитнес уред:
Спомага за развиването на всички мускулни групи-ха ха ха.Успях и да ви разсмея нали.Е импровизирайте и ПРАВЕТЕ САМИ.А сега стига сте се размотавали,а изобретете вашата малка зала и започвайте да тренирате.И когато се напомпате,спомнете си за тази статия и бъдете благодарни,че я има.
Ако имате въпроси пишете коментари.
Чао и приятна тренировка. :)

This entry was posted on събота, 27 септември 2008 г. at 17:58 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 коментара

Еее, страхотни идеи.
Най-добрата е последната! Ха-ха! Но гиричките от шишета с пясък аз си ги бях измислила вече. И освен фитнес уредите виждам някои оръжия по стените. Да не си ЛАРП-ър? Бутафорни ли са или истински?

27 септември 2008 г. в 20:02

Ами чак истински да са,имитация са,не са пластмасови,но не можеш и да се нараниш с тях.Изкуствена история.
п.с.Сетих се,не знам дали съм писал за това,но в магазининте за един лев има едни уреди,които са като пружини за ръце(развиват предмишницата),които ги хващаш и стискаш.Честно казано имам такива-здрави са много,не са ментета-супер са.Струват 1,50 лв.Доволен съм от тях.Ако намеря,ще пратя и снимка или ще ги снимам.

1 октомври 2008 г. в 21:11

Намерих снимка.Ет линк да видите как изглеждат.
http://www.zonasportbg.com/products_photos/1574/200253.jpg

1 октомври 2008 г. в 21:13
Анонимен  

[color=#602600]ВИА [url=http://dejavu-group.ru/svadba.php]Дежа вю[/url] - это коллектив заслуженных вокалистов и музыкантов.
[url=http://dejavu-group.ru/artist.php]Дежа вю[/url]- законодатель в области музыкального оформления праздников, дней рождения, шоу-программ, копроративов, торжеств и дней рождения.
В репертуаре Музыкантов Deja Vu около 3000 песен.
Только живое исполнение. Диско, хиты 70-80-90-х, джаз, ретро, шансон, современная музыка, европейские хиты, фоновая музыка, поп .
Музыкальная группа Deja Vu обладает мощной качественной аппаратурой, позволяющей наполнить приятным уху звуком как небольшое помещение (фуршет), так и огромное помещение (корпоратив до 1000 человек).

Игорь +7 916 623 4047 [/color]

24 декември 2009 г. в 16:15

Публикуване на коментар